Confidentialitate

Utilizatorii aplicatiei de mobil DearCar nu sunt obligati sa-si declare/ inscrie in aplicatie nicio informatie cu caracter personal! Nici macar numarul de masina – asta daca doresc doar sa trimita mesaje si sa primeasca raspunsuri la mesajele trimise, dar sa nu primeasca mesaje direct prin intermediul numarului de la masina. Doar “nickname-ul” este obligatoriu pentru inregistrarea aplicatiei, care nickname nu este o informatie cu caracter personal, desigur!

Cei care doresc sa-si inregistreze numele reale, numerele de la masina, de telefon sau de e-mail, pentru ca aceia cu care corespondeaza sa le poata raspunde pe mai multe canale, o fac in cunostinta de cauza si isi asuma faptul ca anumiti useri ar putea abuza de ele, caz in care un eventual conflict de natura juridica va ramane strict la nivelul celor doua parti direct implicate (cei doi useri).

Odata cu dezinstalarea aplicatiei, toate datele de identificare ale userului, agenda, lista de contacte, precum si tot istoricul mesageriei sale sunt sterse automat de catre si de pe server si nu mai pot fi recuperate in niciun fel!