Termeni si conditii

Acest site (www.dearcar.ro), precum si aplicatia de mobil DearCar, apartin formal (administrativ) in acest moment lui George Butunoiu, insa vor fi trecute in curand in proprietatea unei noi entitati juridice care va fi formata impreuna cu investitorii in acest proiect. In momentul in care aceasta noua structura juridica va fi infiintata, vom publica informatia si datele administrative aici, pe site.

Dupa intrarea in vigoare a noii legislatii unitare la nivelul UE privind protectia datelor personale (The EU General Data Protection Regulation – GDPR), in 2018, nu mai este nevoie ca persoanele fizice sau juridice sa mentioneze explicit toti termenii si toate conditiile pe care se angajeaza sa le respecte, deoarece acestea sunt deja detaliate in legislatie. E superfluu sa le iei din lege si sa le copiezi pe site, la “termeni si conditii”, ca apoi sa spui ca le respecti. Se subintelege ca si noi le vom respecta in totalitate, desigur!

Acest site (www.dearcar.ro) este doar unul de informare in acest moment, continutul apartine exclusiv proprietarilor sai, cititorii nu pot adauga articole sau comentarii. Este posibil ca in viitorul apropiat acesta sa devina interactiv, sa se faca o integrare cu aplicatia, in sensul ca de pe site sa poata sa fie trimise mesaje in aplicatie sau alte functionalitati, sa fie deschis dezbaterilor si comentariilor etc. Vom notifica aceasta dezvoltare aici, pe site, si in alte locuri in care va fi nevoie, si vom adapta termenii si conditiile in consecinta.

Reamintim ca utilizatorii aplicatiei de mobil DearCar nu sunt obligati sa-si declare/ inscrie in aplicatie nicio informatie cu caracter personal, nici macar numarul de masina – asta daca doresc doar sa trimita mesaje si sa primeasca raspunsuri la mesajele trimise, dar sa nu primeasca mesaje direct prin intermediul numarului de la masina. Doar “nickname-ul” este obligatoriu pentru inregistrarea aplicatiei, care nickname nu este o informatie cu caracter personal, desigur!

Cei care doresc sa-si inregistreze numele reale, numerele de la masina, de telefon sau de e-mail, pentru ca aceia cu care corespondeaza sa le poata raspunde pe mai multe canale, o fac in cunostinta de cauza si isi asuma faptul ca anumiti useri ar putea abuza de ele, caz in care un eventual conflict de natura juridica va ramane strict la nivelul celor doua parti direct implicate (cei doi useri).

Odata cu dezinstalarea aplicatiei, toate datele de identificare ale userului, agenda, lista de contacte, precum si tot istoricul mesageriei sale sunt sterse automat de catre si de pe server si nu mai pot fi recuperate in niciun fel!

George Butunoiu