Testimoniale

Laurentiu Frumusanu
Pascani

Aplicația e super tare BRAVOOOO. Felicitări !!!! Este extrem de utilă mai ales în orașele mari, deși eu locuiesc într-un oraș destul de mic este la fel de utilă. Sugestii? doar una, și anume posibilitatea de a crea un profil in aplicație, asta în cazul în care ai 2 sau mai multe mașini sau ești vreun șef de parcare la vreo firma.

Daniel Florea
Primarul Sectorului 5 al Bucurestiului

Pentru o primarie, dar si pentru administratia publica, in general, este foarte important sa se poata comunica, direct si  instantaneu, cu toti soferii si cu toti proprietarii de masini dintr-o anumita zona, in caz de interventii, deszapezire, lucrari la artere de circulatie, blocaje in trafic, diverse situatii de urgenta. De aceea, o aplicatie care sa faca toata acestea simplu si direct pe telefonul mobil al fiecaruia e mai mult decat binevenita!

Misu Negritoiu
Fost presedinte ASF

O aplicatie aparent simpla (pentru ca principiul pe care a fost construita e surprinzator de simplu) dar cu multiple utilizari legate de industria asigurarilor auto, care utilizari, toate, contribuie la reducerea riscului de daune si de frauda in aceasta industrie. Daca va ajunge sa fie folosita pe scara mare de catre soferi, atat in relatiile dintre ei, cat si cu asiguratorii, impactul va fi benefic pentru toate partile.

Florin Pogonaru
Om de afaceri

Am dat putina importanta, la inceput, unei aplicatii care se numeste DearCar, si e usor de inteles de ce. Insa cand am vazut in cat de multe situatii poate sa fie folosita, si mai ales ca in multe cazuri nu exista alternativa la ea, fiind singura modalitate de contact, mi-am dat seama ca e una dintre aplicatiile nu doar cu o mare utilitate pentru cei care o folosesc, ci ca poate deveni o mare afacere in sine, si inca una de anvergura.

Bogdan Andriescu
Presedintele Asociatiei Brokerilor de Asigurare, Presedinte UNSICAR

Borkerii nostri asigura milioane de masini in Romania, pentru care au datele de contact, precum adresa, numar de telefn sau e-mail. Insa nu ai de unde sa stii cine conduce o masina inscrisa pe numele unei firme (si sunt sute de mii din acestea), sau chiar pe numele unei persoane private. Nu stii cine sunt acestia, si nici datele lor de contact nu le ai, evident. Asa ca ma astept sa existe un interes foarte mare din partea acestor brokeri sa afle ca acum exista un canal de comunicare nou chiar cu acestia, la care nu ar fi avut cum sa ajunga in alt fel. Vad un mare potential pentru DearCar legat de tot ce inseamna industria de asigurari de masini.

Alice
Conducatoarea unui Mustang rosu

Eu am un Mustang rosu, dupa care intoarce toata lumea capul pe strada, aproape la fel de mult dupa masina ca si dupa mine, de cand l-am primit. E super sa pot lua legatura din mers cu cei care au si ei tot un Mustang de ultima generatie, indiferent de culoare… (Nota: poza nu e reala!)

Andrei Pogonaru
Proprietar Veranda Mall

A fost o surpriza de proportii sa aflu ca exista o aplicatie prin care putem comunica prin intermediul numarului de la masina cu cineva pe care nu-l cunosti, nu stii cine este, insa stii ca te intereseaza sa-i spui ceva, si mi-am dat seama intr-o clipa ce oportunitate uriasa ar fi pentru un mall ca Veranda sa poata comunica direct cu zecile de mii de vizitatoti care vin la noi zilnic si pe care nu am putea sa-i intrebam, unul cate unul, ce numar de telefon sau adresa de e-mail au. Asa ca aceasta ar fi singura modalitate de a-i contacta…

Valerian Salavastru
Director executiv Directia de impozite si taxe locale Sector 5

Directiile de impozite si taxe locale cheltuie sume importante pentru comunicarea cu contribuabilii. Transmiterea deciziilor de impunere, a somatiilor, a notificarilor diverse se fac in majoritate pe suport fizic scris. Aplicatia aceasta e un pas semnificativ inainte pentru debirocratizare. Daca, de exemplu, poti sa-i comunici direct soferului unei masini care sunt datoriile catre bugetul local reiesite din impozitul pe mijlocul respectiv de transport, aceasta inseamna cheltuiala mai putina pentru stat si informare mai rapida pentru contribuabil.